Zomer en winter een goed matras

traagschuim matrassen

Door het gebruik van traagschuim matrassen geniet je zowel in de zomer als de winter van een perfect matras. Een matras wat je eenvoudig om kunt keren, aan beiden zijden dezelfde eigenschappen om een goede nachtrust te hebben. Voor een goede nachtrust moet je matras aan een aantal zaken voldoen, bijvoorbeeld een goed comfort en de juiste temperatuur. In de zomer lekker koel, in de winter warm. Maar ook de ondersteuning van je matras is van essentieel belang.

traagschuim matrassen

Matras uit twee delen

De combinatie bij traagschuim matrassen maken deze uniek, door de pocketveren samen met het schuim heb je precies de ondersteuning die je nodig hebt. Welk formaat je ook nodig hebt, er zijn maar liefst 40 maten beschikbaar in het assortiment van perfecthomeshop.eu. Alle matrassen in de webwinkel voldoen aan de strenge eisen die de E.U. eraan heeft gesteld. De matrassen zijn geschikt voor personen van 40 tot 95 kilogram. Omdat beiden zijden dezelfde eigenschappen hebben kun je het matras omdraaien zonder slaapcomfort te verliezen.

traagschuim matrassen

Ondergrond voor het matras

Een goede ondergrond voor traagschuim matrassen draagt nog meer bij aan een heerlijke nachtrust, iedere morgen als je wakker wordt voel je dat je bent uitgerust. Wil je een stevig matras om op te slapen dan is een vlakke ondergrond geschikt voor je, met een lattenbodem heb je veel luchtcirculatie wat goed is voor het matras. Let er wel op dat de tussenruimtes van de latten niet meer bedraagt dan acht cm, is deze ruimte groter dan bestaat de kans dat het matras tussen de latten gaat zitten.