Lichtkoepels met polycarbonaat van Lichtkoepels.info

Lichtkoepels.info

Voor een grote groep mensen is het niet helemaal duidelijk wat een lichtkoepel precies is en waar het object voor dient. Een lichtkoepel laat daglicht door en wordt gemaakt van glas of kunststof. Daarnaast zijn er ook varianten die warmte door kunnen laten, dit zijn de heldere lichtkoepels. Daarentegen zijn er ook lichtkoepels die de warmte juist tegenhouden. Deze varianten worden opale lichtkoepels genoemd. Naast het verschil in de warmte doorlatendheid, zit er ook verschil in de inbraakgevoeligheid van een lichtkoepel. Voor al deze verschillende varianten kun je terecht bij lichtkoepels.info. 

Lichtkoepels.info

De beste lichtkoepel voor inbraakgevoelige ruimtes 

Helaas komt het wel eens voor dat inbrekers inbreken via de traditionele ramen en via lichtkoepels een woning of gebouw binnendringen. Gelukkig is dit bij lichtkoepels tegenwoordig gemakkelijk te voorkomen door middel van het materiaal polycarbonaat. Polycarbonaat wordt vooral toegepast bij inbraakgevoelige ruimtes op school complexen, industrieterreinen en woningen. Doordat dit materiaal zo stevig is, is het bijna onmogelijk om hier met een hamer door heen te komen. Polycarbonaat is namelijk 300 keer slagvaster dan standaard glas. 

Lichtkoepels.info

Wat kost een lichtkoepel van het materiaal polycarbonaat?

Een lichtkoepel van polycarbonaat is minder scherp geprijsd dan een lichtkoepel van standaard glas of kunststof. Echter is de prijs afhankelijk van de uitvoering. Er zijn namelijk drie verschillende varianten te bestellen, dit zijn; enkelwandig, dubbelwandig en driewandig. Daarnaast is de prijs afhankelijk van de dagmaat. Wanneer je opzoek bent naar een lichtkoepel van polycarbonaat, bekijk dan vooraf goed aan welke specificaties jouw lichtkoepel moet voldoen.