Een vibrator: gebruik alleen of samen

vibrator

Er zijn inmiddels veel seksspeeltjes om uit te kiezen. Of je nu alleen wat meer plezier wil hebben of je bestaande seksleven met je partner wat nieuw leven in wil blazen: er zijn veel opties. Kies bijvoorbeeld voor een vibrator. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is de vibrator niet alleen bedoeld voor alleengebruik. Je kunt er namelijk samen ook een hoop plezier aan hebben.

De vibrator

vibrator

Een vibrator is een trillend apparaat dat bedoeld is om de vrouw te plezieren. Soms heeft de vibrator de vorm van een penis maar dat hoeft niet. Er zijn vibrators die bedoeld zijn op de G-spot te stimuleren of juist de clitoris. Er zijn allerlei soorten en maten om uit te kiezen. Ook mannen kunnen plezier ervaren aan de vorm en trillingen van de vibrator. 

Samen de vibrator gebruiken

Je kunt de vibrator dus ook introduceren in de slaapkamer met je partner. Bijvoorbeeld om het voorspel wat leuker te maken. Waar mannen vaak direct klaar zijn om te gaan, hebben vrouwen wat meer voorspel nodig om in de stemming te komen. Dat voorspel kun je extra leuk maken door een seksspeeltje te gebruiken zoals een vibrator. Je kan de tijd nemen om haar daarmee te stimuleren of je kunt er samen plezier aan beleven. 

Neem de tijd

vibrator

Bij elk seksspeeltje is het goed om de tijd te nemen om te experimenteren. Probeer dingen uit en ontdek wat je wel en niet lekker vindt, samen of alleen. Het is ook goed om het duidelijk aan te geven als je iets niet leuk vindt want anders kan je partner dat natuurlijk niet weten.